Uslovi prodaje vrede za sve narudžbe proizvoda i usluga ponuđenih na RS Components i Primotronic internet stranicama, katalozima ili drugačije priopćeni. Uslovi prodaje različiti od navedenih moraju biti dogovoreni posebnim ugovorom.

 

Ponuda

Primotronic d.o.o. prodaje isključivo proizvode iz vredećih kataloga poduzeća RS Components, a to su Internet i štampani katalog koji su temelj tehničkih podataka o proizvodima.Svi opisi i pojašnjenja o proizvodima i uslugama na internet stranicama RS Components-a i Primotronic-a kao i oni priopćeni na neki drugi način podložni su pogreškama, te zbog toga ne predstavljaju sadržaj ugovora između kupca i RS Components-a i Primotronic-a. RS Components i Primotronic ne mogu biti odgovorni za posledice bilo koje pogreške ili propusta na internet stranicama ili u katalogu. Predstavljanje proizvoda i usluga na internet stranicama RS Components-a i Primotronic-a nije ponuda spremna za prihvaćanje već predstavlja predlog kupcu da ponudi kupnju tih proizvoda i usluga. Svaki proizvod u katalogu označen je kataloškim brojem ²Stock no.² i količinom proizvoda u jedinici pakiranja ²S.S.M.=² u kojoj isporučujemo proizvode.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti telefonom, poštom, telefaksom, e-mailom, preko www.primotronic.rs. Ne postoji minimalna vrednost narudžbe, jedino ograničenje je jedinica pakovanja.

Cene

Cene izražene u dinarima (RSD), FCO sedište preduzeća Primotronic d.o.o. , su neto vrednosti bez poreza na dodanu vrednost. Primotronic vodi politiku stabilnih cena, ali zadržava pravo promene ako se odnos GBP/RSD promeni više od 3% ili ukoliko se promene tržišni uslovi nabavke robe. Molimo Vas da cene proverite pismenim, elektronskim ili telefonskim upitom pre Vaše narudžbe!

Plaćanje

Bezgotovinsko plaćanje Kontaktirajte nas za sva ostala pitanja u vezi plaćanja.

Isporuka

Sve narudžbe primljene radnim danom do 12:00h u pravilu isporučujemo za 48h ukoliko odaberete lično podizanje naručenih proizvoda, ukoliko odaberete dostavu kurirskom službom rok isporuke je u pravilu 48/72h, narudžbe primljene nakon 12:00h isporučujemo s dodatkom od 24h.

Naručenu robu isporučujemo kurirskom službom do Vaših vrata (po želji, možemo vam uračunati u cenu ili da platite kuriru po prijemu pošiljke).  Robu možete preuzeti lično, dolaskom u sedište preduzeća.

Garancija

Garantni rok na sve proizvode je 12 meseci ukoliko nije drugačije navedeno u katalogu. Ne odgovaramo za slučajna ili namerna oštećenja robe napravljena od strane kupca ili krajnjeg korisnika. Osiguravamo servis kupljenih proizvoda u garantnom i van garantnom roku.

Reklamacije

Kupljenu robu prilikom preuzimanja obavezno prekontrolisati. Ukoliko kupac želi vratiti robu mora tražiti odobrenje, i  moraju biti ispunjeni sledeći uslovi:

  •  roba mora biti u originalnom, neoštećenom pakovanju
  • da je prošlo  manje od  15 dana od prijema robe
  • u slučaju pogreške u katalogu zamenićemo robu ili vratiti sredstva ako nije moguća zamena
  • u slučaju pogrešnog naručivanja od strane kupca ROBU NE ZAMENJUJEMO.
  • zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije u katalogu zbog kontinuiranog usavršavanja proizvoda.


Tehnička podrška

Iskoristite 24 satni pristup našoj ogromnoj elektronskoj biblioteci  koja sadrži preko 101,000 tehničkih podataka o artiklima. Naši prodajni inženjeri spremno su se posvetili brzom, kvalitetnom i zadovoljavajućem rješenju svih Vaših upita, problema i nejasnoća, te poseduju potrebna znanja i mogu Vam pomoći savetom i dodatnim potrebnim informacijama.